Colnago V3RS Ice&Fire

Íme a Colnago Ice & Fire V3R modellje, amelyet Tadej Pogacar fog használni a közelgő Flandriában zajló országúti világbajnokságon. Ez lesz a világ első versenybiciklije, amely integrálja a blokklánc technológiát. A Pogacar V3R -jeinek címkéjét a keretre kell helyezni (az oldalon található fotó), amely lehetővé teszi a tulajdonjog egyedi azonosítását egy virtuális nyilvántartáson keresztül. A Tag a kerékpár igazi elektronikus útlevélévé válik, és még erősebb kapcsolatot teremt a márka és az ügyfél között.

Egy másik rendkívül fontos és egyedi részlet az Ice & Fire elnevezésű festés, amelyet maga a szlovén bajnok javasolt és készített a tervezés során. A jég szó utal a versenyzéskor az éles helyzetekben szükséges hideg fejre, a cél eléréséhez szükséges értelmre, elszántságra. És a tűz, a lábak, combok égése, mikor mindent beleadva tapossa a pedálokat a győzelem felé. A Colnago Ice & Fire V3R -eit, amelyek a világbajnokságon száguldottak- a Colnago történetének egyedülálló darabjait – a jövőben elárverezik.

A kerékpár a Colnago V3Rs alapon készült, amely a könnyű és aerodinamikus csúcs monocoque karbon váz, a Tour de France két egymást követő kiadásának győztese, valamint az egy napos legrégebbi klasszikus versenyé, a Liège-Bastogne-Liège. A kerékpárt az abszolút minőségű összeszerelés jellemzi, ami ismét megerősíti a Made in Italy termék vezető szerepét a világon. Tizenkét sebességes Campagnolo Super Record Eps Disc szett, Campagnolo Bora Ultra WTO 45 db kerekek C-LUX kivitelben, Vittoria Corsa gumik, Deda Elementi ALANERA DCR kormány (Deda belső kábelvezetés), természetesen ez is monocoque karbon, Prologo Scratch M5 nyereg, és további Colnago karbon kiegészítők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük